Si el vostre Tails es trenca, per exemple, si ja no s'inicia, seguiu aquestes instruccions per intentar recuperar dades del vostre Emmagatzematge Persistent.

Recomanem mantenir una còpia de seguretat del vostre Emmagatzematge Persistent. Per aprendre a crear una còpia de seguretat del vostre Emmagatzematge Persistent, consulteu les nostres instruccions sobre com fer una còpia de seguretat del vostre Emmagatzematge Persistent a un altre llapis USB de Tails.

 1. Instal·leu Tails en un nou llapis USB en el que voleu recuperar el vostre Emmagatzematge Persistent. Assegureu-vos que aquest nou llapis USB sigui almenys tan gran com el llapis USB que conté el vostre Tails trencat.

 2. Comenceu amb el nou Tails i creeu un Emmagatzematge Persistent.

 3. Tanqueu la configuració de l'Emmagatzematge Persistent després de la creació, quan es mostri la llista de funcions.

  El procés que es descriu a continuació anul·la la configuració de l'Emmagatzematge Persistent. Per tant, no importa quines funcions activeu després de crear l'Emmagatzematge Persistent.

 4. Reinicieu el vostre nou Tails, configureu una contrasenya d'administració i desbloquegeu l'Emmagatzematge Persistent.

  Assegureu-vos que totes les aplicacions estiguin tancades abans de continuar amb aquestes instruccions. En cas contrari, és possible que l'Emmagatzematge Persistent no es recuperi correctament del vostre Tails trencat.

 5. Trieu Aplicacions ▸ Accessoris ▸ Fitxers per obrir el navegador de Fitxers.

 6. Connecteu el llapis USB que té el vostre Tails trencat.

  Si es reconeix l'Emmagatzematge Persistent del vostre Tails trencat, apareix un nou volum encriptat a la barra lateral del navegador de Fitxers. Cliqueu-hi i introduïu-hi la contrasenya del vostre Tails trencat per desbloquejar el volum.

  L'Emmagatzematge Persistent del vostre Tails trencat apareix com a TailsData.

  Si no apareix cap volum encriptat, és possible que no pugueu recuperar l'Emmagatzematge Persistent del vostre Tails trencat.

  Intenteu comprovar el sistema de fitxers de l'Emmagatzematge Persistent al vostre Tails trencat.

 7. Trieu Aplicacions ▸ Eines del sistema ▸ Terminal d'administrador per obrir un terminal amb drets d'administració.

 8. Executeu l'ordre següent per recuperar l'Emmagatzematge Persistent del vostre Tails trencat al vostre nou Tails:

  rsync -PaSHAXv --del /media/amnesia/TailsData/ /live/persistence/TailsData_unlocked

 9. Quan finalitza l'ordre, mostra un resum de les dades que s'han copiat. Per exemple:

  sent 32.32M bytes received 1.69K bytes 21.55M bytes/sec
  total size is 32.30M speedup is 1.00
  

  Ara podeu expulsar el volum TailsData del navegador de Fitxers i desconnectar el llapis USB que conté el vostre Tails trencat.

També podeu explorar el contingut de l'Emmagatzematge Persistent al vostre Tails trencat des del navegador de Fitxers. Per fer-ho, executeu l'ordre següent des del Terminal d'administrador:

nautilus